Usluge

Rasvjeta za vjenčanja

Danas je dekorativna rasvjeta neizostavan element svakog boljeg eventa, zabave, vjenčanja i ostalih svečanosti. Bojanje prostora sastavni je dio opće dekoracije i stvaranja ugodne atmosfere bez obzira o kakvoj se vrsti prostora radi. Naš stručni team u suradnji sa Vama zajednički će osmisliti i realizirati bojanje svakog prostora poštujći Vaše želje i sugestije.

Raspolažemo vrhunskom najnovijom LED tehologijom bojanja prostora koja pruža mogćnosti izmjenjivanja, pretapanja ili brze izmjene uz različite efekte u cjelokupnom RGB spektru boja koji sadrži preko 500 različitih kombinacija efekata i nijansi te intenziteta svjetla. Svaki izvor svjetlosti može u svakom trenutku promijeniti boju putem kompjutorske DMX kontrole našeg operatera rasvjete, koji je stručno osposobljen za profesionalnu dekoraciju i efektnim promjenama naglašava svaki važan detalj Vašeg vjenčanja, eventa ili zabave.

Ono što ovu uslugu čini dostupnom za sve je izuzetno niska potrošnja električne energije tako da ju je moguće koristiti u bilo kojem prostoru jer ne zahtijeva posebne izvore električne energije. Povoljnim cijenama najma želimo učiniti ovu uslugu dostupnu svima!

Osim standardnog bojanja prostora, u našoj ponudi imamo i specijalne sustave inteligentne rasvjete koja će svojom pokretljivošću te širokim spektrom boja i oblika svjetlosti, krečući se po prostoru, pretvoriti Vaše vjenčanje ili neki drugi event u bajkovitu fantaziju boja i oblika svjetlosti.

Specijalni efekti

U specijalne efekte, osim rasvjetnih efekata, ubrajamo i efekte koji poboljšavaju vizualni dojam svakog prostora. Kada ih uskladimo sa inteligentnom rasvjetom dobivamo potpuni ugođaj u svakom prostoru a posebno na plesnom podiju.

BALONČIĆI

koji su postali najveseliji dio svakog podija, stvaraju ugodnu i romantičnu atmosferu. Današnje tekućine izrađuju se inovativnom tehnologijom te se, pravilnom uporabom sa profesionalnim uređajima, mogu koristiti često, tokom cijele noći, bez opasnosti od skliskog plesnog podija. Posebna su radost djeci ali i odraslima koji se vole zabavljati i uživati okruženi stotinama balončića.

CUSTOM GOBO

projekcija vaših imena u srcu na zid ili plesni podij uključuje izradu "gobosa" (pločice) sa vašim imenima u stiliziranom srcu te projekciju gobo projektorom na zid ili neku drugu površinu tijekom noći. Projekcija može biti statična ili se lagano okretati na površini na koju se projicira.

STANDARDNI MIRISNI DIM

neizostavan efekat ugodnog mirisa koji se raspršuje po plesnom podiju te se svjetlosne zrake različitih boja i oblika prelamaju kroz dobivenu maglu, što stvara odličnu atmosferu.

NISKI DIM - DRY ICE - PLES NA OBLACIMA

je jedan od najljepših efekata koji se najčešće koriste za prvi ples. Granule suhog leda iz Co2 u dodiru sa vrućom vodom raspršuju se po plesnom podiju specijalnim uređajem koji stvara gusti bijeli dim poput oblaka. Taj dim uvijek ostaje na podu i nikada se ne diže u vis tako da imate dojam da zaista plešete na oblacima koji su uvijek ispod vas. Niski dim je potpuno bezopasan te bez mirisa.

SPARK FONTANE

bezdimne i hladne fontane koje ne spadaju u pirotehniku a daju spektakularne efekte poput jako velikih PRSKALICA koje se dižu i do 5 metara. Najnoviji uređaji omogućuju nam stvaranje ovih fontana u svakom prostoru a prednosti u odnosu na standardne fontane su što ne spadaju u vatromet niti pirotehniku, potpuno su bezopasne, nezapaljive i mogu se koristiti u više vremenskih intervala, dakle zaustaviti i ponovo pokrenuti pomoću dmx kontrole. Ponosni smo što smo među prvima u Hrvatskoj koji imamo ove efekte u ponudi.

Ples na oblacima i Spark fontane. Rasvjeta i efekti za vjenčanja. Prvi ples. Music Fun Team

Ostale usluge

U suradnji sa našim kooperantima možemo realizirati i usluge angažiranja DJ-a, najma razglasnog sustava ili realizaciju različitih evenata. Također možemo realizirati izradu specijaliziranih digitalnih sadržaja za Vaše vjenčanje, poput web stranice vašeg vjenčanja uz povezivanje na društvene mreže.

Kontakt

Links:

Pravila privatnosti

Scroll to Top