SPECIJALNI EFEKTI

 

 

U specijalne efekte, osim rasvjetnih efekata, ubrajamo i efekte koji poboljšavaju vizualni dojam svakog prostora. Kada ih uskladimo sa inteligentnom rasvjetom dobivamo potpuni ugođaj u svakom prostoru a posebno na plesnom podiju.

Od efekata iz naše ponude izdvajamo-

STANDARDNI MIRISNI DIM -neizostavan efekat ugodnog mirisa koji se raspršuje po plesnom podiju te se svjetlosne zrake različitih boja i oblika prelamaju kroz dobivenu maglu, što stvara odličnu atmosferu.

BALONČIĆI koji su postali najveseliji dio svakog podija, stvaraju ugodnu i romantičnu atmosferu. Današnje tekućine izrađuju se inovativnom tehnologijom te se, pravilnom uporabom sa profesionalnim uređajima, mogu koristiti često, tokom cijele noći, bez opasnosti od skliskog plesnog podija. Posebna su radost djeci ali i odraslima koji se vole zabavljati i uživati okruženi stotinama balončića.

NISKI DIM - DRY ICE - ples na oblacima je jedan od najljepših efekata koji se najčešće koriste za prvi ples. Granule suhog leda iz Co2 u dodiru sa vrućom vodom raspršuju se po plesnom podiju specijalnim uređajem koji stvara gusti bijeli dim poput oblaka. Taj dim uvijek ostaje na podu i nikada se ne diže u vis tako da imate dojam da zaista plešete na oblacima koji su uvijek ispod vas. Dim je potpuno bezopasan te bez mirisa.

SPARK FONTANE - bezdimne i hladne fontane koje ne spadaju u pirotehniku a daju spektakularne efekte poput jako velikih prskalica koje se dižu i do 4 metra. Najnoviji uređaji omogućuju nam stvaranje ovih fontana u svakom prostoru a prednosti u odnosu na standardne fontane su što ne spadaju u vatromet niti pirotehniku, potpuno su bezopasne, nezapaljive i mogu se koristiti u više vremenskih intervala, dakle zaustaviti i ponovo pokrenuti pomoću dmx kontrole. Ponosni smo što smo među prvima u Hrvatskoj koji imamo ove efekte u ponudi.