RASVJETA ZA VJENČANJA

Danas je dekorativna rasvjeta neizostavan element svakog boljeg eventa, zabave, vjenčanja i ostalih svečanosti. Bojanje prostora sastavni je dio opće dekoracije i stvaranja ugodne atmosfere bez obzira o kakvoj se vrsti prostora radi. Naš stručni team u suradnji sa Vama zajednički će osmisliti i realizirati bojanje svakog prostora poštujći Vaše želje i sugestije.

Raspolažemo vrhunskom najnovijom LED tehologijom bojanja prostora koja pruža mogćnosti izmjenjivanja, pretapanja ili brze izmjene uz različite efekte u cjelokupnom RGB spektru boja koji sadrži preko 500 različitih kombinacija efekata i nijansi te intenziteta svjetla. Svaki izvor svjetlosti može u svakom trenutku promijeniti boju putem kompjutorske DMX kontrole našeg operatera rasvjete, koji je stručno osposobljen za profesionalnu dekoraciju i efektnim promjenama naglašava svaki važan detalj Vašeg vjenčanja, eventa ili zabave.

 

Ono što ovu uslugu čini dostupnom za sve je izuzetno niska potrošnja električne energije tako da ju je moguće koristiti u bilo kojem prostoru jer ne zahtijeva posebne izvore električne energije. Povoljnim cijenama najma želimo učiniti ovu uslugu dostupnu svima!

Osim standardnog bojanja prostora, u našoj ponudi imamo i specijalne sustave inteligentne rasvjete koja će svojom pokretljivošću te širokim spektrom boja i oblika svjetlosti, krečući se po prostoru, pretvoriti Vaše vjenčanje ili neki drugi event u bajkovitu fantaziju boja i oblika svjetlosti.