OTVORILI SMO URED ZA REGIJU - ISTRA

Za područje cijele Istre u ponudi imamo najsuvremeniji niski dim za jedinstveni efekt "PLES NA OBLACIMA" Promo cijena EXCLUSIVE PLES NA OBLACIMA od 1.900 kn sa uključenom dostavom, montažom i tehničarem. Ponuda vrijedi za cijelu regiju Istre.

ples na oblacima +

 

*****

NOVO U PONUDI

PLES NA OBLACIMA - niski dim i SPARK FONTANE učinit će Vaš prvi ples čarobnim. Najnovija tehnologija osigurava siguran način rada u bilo kojem prostoru.  Promotivne cijene i besprijekorna kvaliteta usluge !!! Rezervirajte na vrijeme !!!

FB PROMO 

*****

SAJAM VJENČANJA 2018.

I ove godine smo ponosni partneri najvećeg sajma vjenčanja u regiji koji organizira Adria Media - Zagreb a održava se 14. i 15. siječnja 2018. na drugom katu TC PORTANOVA. Za sve vas pripremili smo brojna iznenađenja i prigodne popuste. Pronaći će te nas na istom mjestu kao i lani... (samo pratite kuglu)  -  više o sajmu pratite na našoj facebook stranici.

sajam2018

 *****

BOŽIĆNI POKLONI ZA SVE

Kalendar za 2018 godinu za sve vas koji to želite. Dovoljno je samo "lajkati" našu facebook stranicu, podijeliti ju na svom zidu i tagirati ili pozvati prijatelje da učine isto. Svatko od vas dobija zidni kalendar za 2018 a najsretniji od vas može osvojiti besplatnu rasvjetu za vjenčanje ili neki drugi event.

bozic2017

 *****

OBNOVILI SMO KOMPLETNU OPREMU

Sa zadovoljstvom možemo objaviti da je tromjesečna obnova opreme kojom raspolažemo uspješno dovršena. Kompletan sustav bojača prostora je sada na najvišoj europskoj razini. Sa dosadašnjih RGB 108w reflektora prelazimo na NOVI sustav RGBW 216w koji nam omogućuje kvalitetnije i ljepše boje i prirodnije osvjetljenje koje je ugodnije i primjerenije za vas i vaše goste ali i za kamere. Također smo obnovili i sustave inteligentne rasvjete tako da se sada možemo pohvaliti i potpuno novim movinghead-ima sa još brojnijim opcijama različitih svjetlosnih efekata. 

Iako je i naš prošli sustav bio odličan, cilj nam je uvijek biti najbolji jer kao i uvijek,

radimo s ljubavlju... 

oprema

 

***** 

ZAVRŠEN SAJAM VJENČANJA 2017

Kao ponosni partner najvećeg sajma vjenčanja u regiji i ove godine smo predstavili sve naše usluge i pogodnosti brojnim zainteresiranim posjetiteljima.

Zahvaljujemo SVIMA koji su nas posjetili na sajmu i veselimo se brojnim budućim projektima koje ćemo realizirati zajedno sa Vama.

Naravno da tu pogodnostima nije kraj... Pratite našu facebook stranicu u upoznajte se sa brojnim iznenađenjima koje svakodnevno priređujemo za Vas.

Vaš Music Fun Team jer ... radimo s ljubavlju

 

*****

gobo 

NOVO !!!

GOBO PROJEKCIJA SA VAŠIM IMENIMA U SRCU.

POSEBNA IZRADA VAŠIH PERSONALIZIRANIH GOBOSA

PROMOTIVNA CIJENA - 199,00KN

uključuje izradu gobosa i projekciju cijelu noć

 

*****